2021 kış kombinleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen moda tutkunlarına özel tiyolar vererek, kış mevsiminde tarz olmanızı sağlayacağız.

Kış mevsimi gelip çattığı zaman, tekstil ürünlerini birbirleriyle nasıl kombinleyecek olduğunuza karar veremeyebilirsiniz. Doğru parçaları bir araya getirdiğiniz taktirde harika bir kombin oluşturmanız mümkün olacaktır. Böylece kış sezonunda da şık ve kaliteli görünme şansına sahip olursunuz.

Kış kombinlerinizi yaparken, sonbahar- kış sezonun trend renklerini seçmelisiniz. Kışı simgeleyecek renkler arasında gri, bej, kahverengi, toprak renkleri, kırmızı, hardal rengi geliyor.

İzleyin: KIŞI KOLAYLAŞTIRAN KIYAFET ÇÖZÜMLERİ

2021 Kış Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

2021 kış kombin önerileri incelendiği zaman etek, elbise ve ceket kullanımı, zerafetin öncülerinden biri olmayı başarmıştır. Bu yüzden dolayıdır ki kış mevsiminde tercihlerinizi bu şekilde yapabilirsiniz. Trend giyim modellerini tercih ederek şıklığınıza şıklık kazandırmaya başlayabilirsiniz.

Şık görünmek için pahalı giyimleri tercih etmenize gerek yoktur. Birçok giyim mağazası departmanı içerisinde, kendi bedeninize yakışacak kıyafetler yer alır. Zevkinize uygun olarak seçtiğiniz parçaları birbiriyle güzelce kombinleyebilirsiniz.

Etek Çizme Kombin Şıklığı

Etek çizme kombini ile mevsimsel değişikliğe en iyi şekilde ayak uydurabilirsiniz. Aynı zamanda kış döneminde de harika bir görünüme sahip olmanız mümkün olacaktır. Etek boyunuz mini, midi şeklinde olabilir. Fakat kullanacağınız çizmenin ise diz kapağına kadar uzun olması, daha şık görünüm kazandırmaya yardımcı olacaktır.

MİDYO  Sevgilinize yazabileceğiniz en güzel 100 aşk mesajı

Etek ile çizmeler son derece hoş görünüm kazandırmayı başarıyor. Kullanacağınız çizmelerinizin deri olması, eteğin göze daha iyi şekilde görünmesini sağlayacaktır.

Video: 2020/ 2021 SONBAHAR- KIŞ MODA TRENDLERİ | MODA/ STİL | Deniz Kömürcü

2021 Takım Elbise Kombini

2021 takım elbise kombini yapmaya ne dersiniz? 2021sezonuna giriş yapacağımız şu günlerde, çalışan kadınların tercih edeceği kombin olarak öne çıkıyor. Ofis şıklığını bundan sonra en güzel şekilde ortaya çıkarmanız için takım elbiseler kurtarıcınız olacak.

Çalışan kadınlarında, iş ortamlarında tercih edecekleri kıyafet seçimleri önemlidir. Gömlek, kumaş pantolon ve ceket kombini yapabilirsiniz. Aynı zamanda pantolon yerine kalem eteklerde tercih edilebilir. Tercih edeceğiniz bu üçlü kombin, kış mevsiminde iş ortamınıza giderken bile şık görünmenizi sağlayacaktır.

2021 Kombinlerinde Püskül Modası

2021 kombin bakıldığı zaman püskül modası ön plana çıkıyor. Püskül, önceki seneler oldukça modaydı. Eskiye dönüş yapacağımız şu günlerde, artık birçok parçada püskül detayının olduğunu göreceğiz.

Hem zarif hem de modern şekilde tercih edilecek olan püskülleri birçok kıyafet modellerinde bulmanız mümkün olacak. Özellikle blazer ceketin altında tercih edeceğiniz eteklerde, püskül oldukça hoş bir duruş sağlayacaktır. Kıyafetlerinizin doğal olarak daha hareketli ve şık durmasını sağlayacaktır.

Kış Kıyafet Kombinleri Yaparken Yapılmaması Gereken Hatalar

Kış kıyafet kombinleri, birçok kişinin zorlandığı konulardan biri olabiliyor.  Aslında yaz kombini olduğu kadar kışında birkaç basit parçayla harika kombin oluşturmanız mümkün. Yapılan bazı acemilik, kötü görünmenize yol açabiliyor. Kış kıyafet kombinlerinizde yapmamanız gereken hataları şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Aynı renge sahip kıyafetlerin kombinlenmesi yapılmaması gereken davranışlardan biridir.
  • Ten renginize yakın renkı tonlarının seçilmesi yanlış bir yol olacaktır.
  • Alt bölgenizi dar, üst bölgenizi çok bol parçalardan seçmek
  • Desen, püskül ve benzeri detayların alt ve üst kıyafetlerinizde yoğun olarak kullanılması
  • Bedeninize uygun olmayacak kıyafetlerin kullanılması
  • Sonbahar- kış mevsimine yakın renk tonlarından uzaklaşmak
MİDYO  Kot pantolon ile yapılabilecek kombinler

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz önemli detaylara mutlaka dikkat etmelisiniz. Eğer ki 2021 kış ayı içerisinde de tarz görünmek istiyorsanız, saymış olduğumuz bu hususlar son derece önemli.

Moda firmaları tarafından her yıl farklı farklı trend modeller piyasaya sürülüyor. Buna göre markaların kataloglarını karıştırarak, hem zevke hem bedene uygun modelleri kullanabilirsiniz.

İlgili Makaleler
Makyaj nasıl temizlenir? Doğru makyaj temizleme teknikleri nelerdir?

Makyaj yapan kadınlar, doğru makyaj temizleme teknikleri konusunda yeterli bilgiye sahip olmalıdır. Bu durumun önemi fazla olmakla birlikte, doğru teknikler OKU

Kalın kaşlara nasıl şekil verebiliriz?

Kalın kaşa sahip olan kişiler, kalın kaşlara nasıl şekil verilmelidir konusu üzerinde araştırma yapar. Kalın kaş, şekil verilmek için en OKU

Esmerler için makyaj tüyoları

Makyaj kadınlar için vazgeçilmezdir, ama güzel teknikle yapılan makyaj çok daha önemlidir. Esmer kadınlar, esmer tenliler nasıl makyaj yapmalıdır sorusunu OKU

Bodrum Haremtan Koyu’ndaki rezalette önemli gelişme

Bodrum Haremtan Koyu'nu mesken tutmuş, anadan doğma olarak yüzen ve güpegündüz açık alanda ilişkiye giren erkek grubu gözaltına alınmıştı. Sonrasında OKU