İnşaat sektörü her ne kadar canlanmakta, ekonomik kriz nedeniyle sorunlar yaşasa da Nişantaşı Koru projesinde ön talepler alınmaya devam ediyor.

Nişantaşı Koru projesi Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO iş güncesi ile Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsasında yükselmeye başlayacak. Nişantaşı Koru Projesi kapsamında yapılacak olan yapıların fiyatları daha belirlenmemiştir.

Nişantaşı Koru

Nişantaşı Koru

Nişantaşı Koru Projesi Hakkında

Nişantaşı Koru Projesi insanlar tarafında çokça beğenilip tercih edeceği önemli projeler arasında yer alacağı görülüyor. Koru projesinde insanlar için konforlu yaşam alanları dışında şık peyzajlı parklar ve markalar yer alacağı mağazalar olması bekleniyor.

Nişantaşı Koru Projesinin Yükseleceği Alan

Nişantaşı Koru Projesi Marmara Üniversitesinin Nişantaşı Kampüsü arazinde yükseleceğini söylemiştik. Bu arazi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarılmıştı. Dap Yapı yapılan ihalede toplan satış geliri olan 1 milyar 763 milyon 750 bin TL tutarın yaklaşık 705 milyon 500 bin TL teklif vererek arazinin yeni sahibi durumuna gelmiştir.

Nişantaşı Koru

Nişantaşı Koru

Nişantaşı Koru Projesinin Yapısı

Dap Yapı Koru İnşaat Projesinde yer alacak binaların yüksekliği 10 kat olarak hesaplanmıştır. Ayrıca projede ticaret alanları ise 5 katı geçmeyecek şekilde olması bekleniyor. Projenin yapı alanı olarak belirlenen 25 dönümlük arazi kısmının yaklaşık 11 dönümü konut ve ticari olacak şekilde planlamıştır. Ayrıca sadece 1 dönüm ticaret olanı oluştururken 7 dönüm ise park alanı olarak ayrılmıştır. Orman içi mantığı ile inşa edilecek proje aynı zamanda yeşil proje olarak da bilinecektir.

Nişantaşı Koru Projesinin Mimarisi

Dap yapı imzalı ve Emlak Konut GYO iş güvencesi ile yapılması planlanan Koru Projesi satışa çıkacağı günü bekliyor. Az katlı bir mimarı yapıya sahip olacak bu proje toplamda 5 bloktan oluşması beklenmektedir. Aynı zaman Emlak Konut güvencesi ile 36 ay gibi kısa bir süre içinde teslim edilecektir. Proje içinde hamam, fitnes, kapalı havuz, sauna ve kişilere özel konsiyer yerleri bulunuyor. Sağlıklı ev konseptiyle inşa edilecek yapı Amerikan Hastanesi’nin yanı başında yer alıyor. Nişantaşı Koru Yapı Projesi dünyanın en prestijli ve lüks markaların olduğu merkezde yer almaktadır.

Nişantaşı Koru

Nişantaşı Koru

Nişantaşı Koru Projesinin Lansman Fiyatları

MİDYO  Ev almak mı mantıklı yoksa kirada oturmak mı?

Proje içinde yer alması beklenen 160 daire için lansmana özel fiyat seçenekleri bulunuyor. Daire fiyatlandırma aşamaları olduğu gibi aynı zamanda kişiye özel ödeme seçenekleri bile sunuluyor. Proje için yer alan dairelerin alanları şu şekildedir.

  • 2+1 daireler 118-330 metrekare arası
  • 3+1 daireler 253-338 metrekare arası

Nişantaşı Koru Projesinin eşsiz yapısından yararlanmak isteyenler satış sürecini takip ederek güzel bir yaşam alanına sahip olabilir.

İzleyin: Yepyeni Bir Lüks Anlayışıyla Tasarlanan Nişantaşı Koru’da İlk Fiyat Avantajını Kaçırmayın!

Nişantaşı Koru Projesinde Daire Büyüklüğünde Teraslar

Doğa içinde yer alacak projede temiz hava ve bol bol oksijen alabilirsiniz. Doğanın iyileştirme gücünün ön planda tutan Dap Yapı Nişantaşı Koru Projesinde villa konseptinde teraslar, salonlar ve mutfaklar bulunuyor. Doğanın tüm kokusunu evinizin her alanında yaşayabilirsiniz.

Ihlamur Kasrı olarak bilinen küçük ormanlık alan şehrin merkezinden uzaklaşmanızı sağlayacaktır. 60 bin metrekarelik orman alanında yaşıyor gibi bir her zaman kendinizi zinde tutabilirsiniz. 85-760 metrekare arası daireler ile farklı yaşam alanlarına sahip olabilirsiniz. Az sayıda bulunan daireler genelde yüksek tavanlı olmak üzere planmış olup geniş ve ferah bir alan sunuyor.

Korona Karşı Sağlıklı Evler

Bütün dünyayı etkisi altına alan salgını insanlara yaşam alanlarının ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. Deprem öncesi ve deprem sonrası durumlar söz konusu olurken günümüzde Korona öncesi ve Korona sonrası bir durum ortaya çıkmıştır. Salgun sonrası tüm dünyada önemi artan sağlıklı ev konsepti Dap Yapı Nişantaşı Koru Projesinde yerine almıştır.

MİDYO  Konut kredisi için ekspertiz ne iş yapar?

Sağlıklı ev konseptine göre ihtiyaç duyulması halinde yürüyerek evlere gitme durumu söz konusu olmuştur. Evlerde bulunmayan bahçe ve teraslar yerine geniş balkonlar yer almıştır. Sağlıklı evlerin koru ve orman gibi doğal yerlerde yapılmasına olanak sunmuştur. Çünkü yeşillikler içinde yer alan yerlerde spor ve aktiviteler hem fiziksel hem de ruhsal olarak iyi olmasını sağlar. Sağlıklı ev konseptinin son kriterini ise yapıların deprem yönetmeliğine göre inşa edilmesidir.

Nişantaşı Koru

Nişantaşı Koru

Nişantaşı Koru Projesinde Villa Konforlu Daireler

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesinde yaşam alanlarında bulunan lüksü doğa ile birleştiriyor. Bahçe villa konforu ile bir ilki gerçekleştiren Nişantaşı Koru aynı zamanda yapıları da şehrin kalbine sokuyor.

Bahçe villa seçeneği sayesinde ister bahçe kapısından ister binadan giriş yapmanız mümkün olmaktadır. Çocuklar içinde adeta her şey düşünülerek bir yapı ortaya sunulması bekleniyor. Çocuklarınız bahçede zevkli bir şekilde eğlenirken sizlerde havuzda farklı zamanlar yaşayabilirsiniz.

Nişantaşı Koru Projesinde Türk Lirası İle Uzun Vadeli Satış

Dap Yapı Nişantaşı Koru Projesi ile sadece Türkiye’de değil aynı zamanda dünyada parmakla gösterilebilecek bir proje olmuştur.

Emlak Konut Güvencesi ile Dap Yapının sunacağı bu proje sayesinde iki kıtayı birbirine bağlayan İstanbul’un en gözde projesi haline gelmesi bekleniyor. Yıllar sonra bile bu proje değerine değer katması sağlayacak bir eser haline gelecektir. Nişantaşı ilçesinde yer alan tüm konutlar neredeyse döviz cinsinden satışı yapılıyor.

MİDYO  Likidite nedir?

Dap Yapı müşterilerini kur riskinden kurtararak Türk Lirası üzerinden satış yapmaktadır. Bu şekilde doğru bir yatırım yapılarak kazanç elde edilmesini sağlarken aynı zamanda sağlıklı ev konseptine sahip evlerde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşanmasına imkan sağlanmaktadır.

Nişantaşı bölgesinde yer alan ve 10-15 önce yapılmış konutlar yaklaşık olarak piyasa değerlerinin %40 civarında artarken Dap Yapı Nişantaşı Koru Projesinde yer alan yapıları %100 bir artacağı tahmin ediliyor. Bu gösteriyor ki projenin prim potansiyelinin çok yüksek olacağını ortaya koymaktadır.

İlgili Makaleler
ATM para kabul etmiyorsa ya da para sıkışırsa ne yapmak gerekir?

Hayatımızı kolaylaştıran birçok teknolojik alet, günümüzde teknolojik gelişmelerin ışığında yaşantımızda yer edinmiş durumda. Kullanımı epey sıklaşan ve her köşe başında OKU

Odeabank emeklilere ne kadar promosyon veriyor? Şartları nelerdir?

Bankalar, müşterilere farklı avantaj ve imkanlar sağlayarak maaşlarını taşıma konusunda rekabet ortamı oluşturuyorlar. Her banka farklı imkan ve promosyon uygulaması OKU

Garanti Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödüyor?

Garanti Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödüyor? Yeni taban promosyonlar açıklandı peki Garanti Bankası'nın emekli promosyonu ne kadar? Diğer bankalar OKU

Vergi levhası nasıl oluşturulur? e-vergi levhası oluşturma

Vergi levhası nedir? Maliye tarafından belirlenen, vergi alacağının kanunlardaki oranlar ve matrah üzerinden hesaplanarak belirlenen temel kazanç tutarlarını ve bunlara OKU