Yepyeni bir mimari anlayış ile Lale Kısıklı Konakları; proje de yatay mimarili, konforun tadını sürebileceğiniz geniş bahçeleri ve keyifle vakit geçirebileceğiniz teras olanakları ile bakir doğa güzellikleri ile iç içe bir yaşam fırsatı sunuyor.

İstanbul ilinde ki modern konut projeleri arasında yerini alan bu mimari projede yer alan satılık evler alıcıları için tasarlanan uygun ödeme koşulları ve birçok banka kredisine de uygun olarak lanse ediliyor. Lale Kısıklı projesi kolay yoldan, zahmet etmeden kazançlı bir şekilde geleceğinize yatırım yapmanıza olanak sağlıyor.

Villa türünde ki konsepti ile tasarlanan bu projede zarif görünüme sahip oldukça iyi tasarlanmış modern evler sizleri bekliyor. Herkesin ortak kullanımına açık karma yaşam alanları ile hem bulunduğu bölgeye hem de yatırımcılarına pozitif avantaj sağlayan Lale Kısıklı evleri ile modern anlayışla sosyal yaşam fırsatına sahip olacaksınız.

Lale Kısıklı Konakları

Lale Kısıklı Konakları

Konakları Hangi Firma İnşa Ediyor? 

Rekon İnşaat firmasının güvencesi ile hayata geçirilen proje, konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Kısıklı’da sizleri bekliyor. Modern bir anlayışla karma yaşam projesi olarak hayat bulan Lale Kısıklı Konakları, İstanbul’un en güzel mevkilerinde inşa ediliyor. Rekon İnşaat şirketi tarafından inşa edilen projede tam 166 adet bitirilmiş konut yer alıyor.

Ayrıca kompleks içerisinde kullanıma hazır hastane hizmetleri, ortak kullanıma açık alışveriş merkezleri gibi birçok alanlar da bulunan dev planlama ile sizlere eşsiz bir deneyim vadediyor.

Toplam 17 adet yapı bloğundan oluşan dev proje merkezi konumunun yanı sıra birçok sosyal donatıları ile de gözleri üstüne çekiyor. Az katlı bir şekilde yatay bir mimari ile yükselen projede geniş bahçeler ve keyif çatacağınız teraslar ile büyük balkonlar sizleri bekliyor. Kaliteli bir projede, kaliteli bir yaşama sahip olma fırsatını kaçırmayın.

MİDYO  Döviz büroları altın bozar mı?

Bu Proje ile İstanbul’da Hayat Yeniden Başlıyor

İstanbul Anadolu Yakası içerisinde yer alan Üsküdar konumlu konut projeleri arasına bir tanesi daha ekleniyor. İstanbul ilçelerinin en değerli ve en güzeli olan Üsküdar’ın diğer alanlara bakıldığında hızla gelişim gösteren ve büyüyen yaşam ve yatırım merkezlerinden olan Kısıklı mahallesinde imar edilerek hayata geçirilen proje ile İstanbul’da hayat yeniden başlıyor. Aynı zamanda lüks bir konut projesi olan Lale Kısıklı konutlarında yer alan satılık evler, değerine değer katarak sizlere de birikimlerinizi değerlendirme fırsatı sağlıyor.

Tarihi Doku ile Modern Mimari Birleşim Noktası

Ayrıcalıklı lokasyonu, kolay erişim imkanları ve eşsiz İstanbul Boğazı manzarası ile alıcılarına her gün yüksek konfor vadeden proje satın alıcılarının beğenisine sunuluyor. Kullanıma açık yerleşik alanı toplam 18bin metrekarelik arsa büyüklüğü ile bölgenin en büyük imar ve yapı projelerinden olan Lale Kısıklı projesinde tam 166 adet konut yer alıyor. Teknoloji ile bütünlük sağlayan ve ulaşım imkanları oldukça kolay ofis alanları ile sosyal yaşam merkezinde yer alıyor olmasının ayrıcalığını yaşayacaksınız. Projede yer alan görücüye çıkarılan evler ile İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde yaşam merkezlerinden olan Üsküdar’da kıymetli yatırım ve ikamet olanakları sizleri bekliyor.

Lale Kısıklı Konakları

Lale Kısıklı Konakları

Lale Kısıklı Konaklarında Bulunan Sosyal Donatılar Nelerdir?

Bu dev projede adeta şehir hastahaneleri kadar büyük bir alana yayılmış 25 bin metrekarelik özel hastane, şehrin en büyük market alanlarından biri olma özelliğinde ki10 bin metrekare açık konseptli ve otoparklı butik AVM alanı, ebebeynler için kapalı havuz, temiz ve hijyenik koşullarda olan çocuk havuzu, her zaman açık bulunan sauna, hamam tesisi, kapalı spor salonu, oturup keyifle kahvelerinizi içebileceğiniz kafeterya ve daha birçok sosyal aktivite alanları bulunuyor. Proje de yer alan sosyal donatı alanları ve proje ekleri de şöyledir:

  • Peyzajlı ortak tertemiz yeşil alanlar
  • 3 bin metrekarelik açık alanda herkesin kullanımına açık sosyal tesisler
  • Kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu
  • Karma kullanımlı fitness salonu, her daim sıcak suları akan sauna
  • Keyifle kahve içilebilecek kafeterya
  • 7/24 güvenlik hizmeti
MİDYO  Nişantaşı Koru fiyat listesi

Aynı zamanda planlama da yer alan bu sosyal olanaklar, yatırımcıların keyifle vakit geçirebileceği daha sosyal yaşam alanlarına sahip olanakları sağlıyor. Birçok hayatı kolaylaştıracak olanağın yer aldığı Lale Kısıklı villaları ile İstanbul’un yaşamaya değer tüm sosyal yönleri evinize geliyor.

Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

Seçtiğiniz villayı satın alırken Lale Kısıklı Konakları’nda satışa istinaden peşinat olarak konutun satış bedelinin yüzde 25’i peşin olarak ödeniyor. Devam eden 1. ve 2. yıllarda ise yüzde 25’lik iki ara ödeme yapılıyor. Kalan ödenmemiş konut bedeli ise 36 aya bölünerek senetle vadelendiriliyor.

Banka Kredisine Uygun Mu?

Yapı ve konut sektörünün en gözde projelerinden biri olan Lale Kısıklı Konaklarının satın alınmasında tabi ki banka kredisi de kullanabilirsiniz. Satışa çıkarılan villaların tamamı banka kredisine uygundur. Ayrıca evlerimiz banka kredisine ihtiyaç duymadan senet ile birlikte 36 ay vadeye kadar taksitli satış imkanına da sahiptir.

Böylelikle hiç kredi faizlerinle uğraşmadan, yıldan yıla daha fazla ödeme yaparak evinizin değerinden fazla bir bütçe ayırmanıza gerek olmadan istediğiniz villayı satın alabilirsiniz.

Konakların Alıcılara Teslim Tarihi Ne Zamandır?

Emlak sektörünün gözbebeği olan projelerden biri olan Lale Kısıklı Konakları projesinin satıştan sonra sahiplerine Mayıs 2023’te teslim edilmesi planlanıyor. Böylelikle alıcı kişilerin banka ve konut kredileri tamamlanmış ve vade sonunda ödemesi bitmiş evlerine geçişi sağlanabilecektir.

Lale Kısıklı Konaklarının Konumu Nerededir?

MİDYO  SGK'dan kadınlara müjde geldi. Başvurular 21 Şubat'ta başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan 4 bin kadın girişimciye ilaç gibi gelecek çalışma

Villa projesinin yerleşke konum bilgisi olarak Üsküdar merkezinde yer alan Çamlıca Camii’nin hemen yanı başında yer bulacak olan Lale Kısıklı Konakları karşı tarafa geçiş imkanı olarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne mesafe olarak 5 dakika uzaklıkta olup, Altunizade-Kısıklı-Metro İstasyonu’na ise sadece 3 dakika, ilçe merkezinde yer alan Altunizade Metrobüs İstasyonu’na ise 3 dakika yürüme mesafesinde, denizden ulaşım imkanı olarak Üsküdar Vapur İskelesi’ne yürüme mesafesi olarak 10 dakika, TEM Bağlantı yoluna araçla gidilecekse 13 dakika mesafede, hava ulaşımını tercih etmek isterseniz İSPARK Helikopter alanına 5 dakika mesafede, tatlı bir gezinti amacıyla Küçük Çamlıca Korusu’na gitmek isterseniz ise 2 dakika yürüme uzaklığında yükselecek.

İlgili Makaleler
ATM para kabul etmiyorsa ya da para sıkışırsa ne yapmak gerekir?

Hayatımızı kolaylaştıran birçok teknolojik alet, günümüzde teknolojik gelişmelerin ışığında yaşantımızda yer edinmiş durumda. Kullanımı epey sıklaşan ve her köşe başında OKU

Odeabank emeklilere ne kadar promosyon veriyor? Şartları nelerdir?

Bankalar, müşterilere farklı avantaj ve imkanlar sağlayarak maaşlarını taşıma konusunda rekabet ortamı oluşturuyorlar. Her banka farklı imkan ve promosyon uygulaması OKU

Garanti Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödüyor?

Garanti Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödüyor? Yeni taban promosyonlar açıklandı peki Garanti Bankası'nın emekli promosyonu ne kadar? Diğer bankalar OKU

Vergi levhası nasıl oluşturulur? e-vergi levhası oluşturma

Vergi levhası nedir? Maliye tarafından belirlenen, vergi alacağının kanunlardaki oranlar ve matrah üzerinden hesaplanarak belirlenen temel kazanç tutarlarını ve bunlara OKU