Bankalar, müşterilere farklı avantaj ve imkanlar sağlayarak maaşlarını taşıma konusunda rekabet ortamı oluşturuyorlar. Her banka farklı imkan ve promosyon uygulaması sağlıyor. Bu durum müşteriler için ise tercih konusunda geniş bir yelpaze sunuyor. Bankalar için promosyon tutarlarında bir taban tutar belirleniyor. Bankalar ayrıca kendi belirlemelerine göre bu taban tutarların üzerine ekleme yapabiliyor.

Promosyon ödemeleri belirlenen sıralama doğrultusunda veriliyor. T.C. kimlik numarasının son rakamı üzerinden bir sıralama belirlenmiş olduğu görülüyor. 2020 yılı ilk promosyon ödemeleri son hanesi 9, 7, 5 olan müşterilere mart ayında yapıldı. Son hanesi 6, 4, 2, 0 olan müşterilere ise mayıs ayında ödemeler yapıldığı görülüyor.

Odebank Tarafından Emeklilik Maaşını Taşıyanlara Verilecek Promosyon Tutarı ve Koşulları Nelerdir?

Tüm banklar için promosyon tutarı 2020 yılı itibari ile 450 TL olarak belirlenmiştir. 450 TL’nin verilebilecek en yüksek taban fiyat olduğu görülüyor. 1.000 TL emekli maaşı alan bir müşteriye belirlenen taban promosyon tutarı 300 TL’dir. 1.000 TL ve 2.000 TL emekli maaşı olan müşterilere ise verilebilecek taban promosyon tutarının 375 TL olarak belirlenmiş olduğu görülüyor.

2.000 TL ve üzeri emekli maaşı alan müşterilere ise 450 TL ile en yüksek taban promosyon tutarının belirlenmiş olduğu görülüyor. Odeabank’ın, taban fiyat üzerinden yapmış olduğu ekleme ile rekabet ortamında yerini aldığı görülüyor. Verilecek promosyon tutarını ise müşterinin emekli maaşı tutarı belirliyor.

MİDYO  Garanti Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödüyor?

İzleyin: Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 2020 emekli promosyonları ne kadar?

Emekli Maaşımı Odeabank’a Nasıl Taşıyabilirim?

Emekli maaşı için banka değişikliği yapabilmek adına birden fazla seçenek olduğu görülüyor. Taşıma işlemi için en yakın Odebank şubesinden destek alınabiliyor. Buna ek olarak internet şube üzerinden de destek alınabiliyor. Ayrıca müşteriler SGK ile görüşerek taşıma işlemini sağlayabiliyor. Taşıma işlemi için www.turkiye.gov.tr uzantısı üzerinden de işlem yapılabiliyor.

Emekli Maaşı Taşıma Promosyonundan Yararlanma Şartları Nelerdir?

Promosyondan yararlanabilmek adına bazı koşullar olduğu görülüyor. Müşteriler, mevcut banklarında 3 yıllık süreyi doldurmadan taşıma işlemi yapabiliyor. Bunun için mevcut banklarında kredi borçlarının bulunmaması gerekiyor. Mevcut bankadan daha önce alınan bir promosyon tutarı var ise onun bankaya iade edilmesi gerekiyor. Taşıma işlemi yapılacak bankada da 3 yıllık bir taahhüt beyanı verilmesi gerekiyor.

İlgili Makaleler
ATM para kabul etmiyorsa ya da para sıkışırsa ne yapmak gerekir?

Hayatımızı kolaylaştıran birçok teknolojik alet, günümüzde teknolojik gelişmelerin ışığında yaşantımızda yer edinmiş durumda. Kullanımı epey sıklaşan ve her köşe başında OKU

Garanti Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödüyor?

Garanti Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödüyor? Yeni taban promosyonlar açıklandı peki Garanti Bankası'nın emekli promosyonu ne kadar? Diğer bankalar OKU

Vergi levhası nasıl oluşturulur? e-vergi levhası oluşturma

Vergi levhası nedir? Maliye tarafından belirlenen, vergi alacağının kanunlardaki oranlar ve matrah üzerinden hesaplanarak belirlenen temel kazanç tutarlarını ve bunlara OKU

MİDYO  ATM'lerdeki bu paraların sırrı çözüldü. Herkesin başına gelmiştir
Sermayesiz yapılabilecek en karlı iş fikirleri

Üniversite mezunu olup işsiz misiniz? Veya girişimci ruha sahip olan ancak yeterli maddi kaynaklar olmadığı için kendi işinizi kuramayanlardan iseniz OKU