Garanti Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödüyor? Yeni taban promosyonlar açıklandı peki Garanti Bankası’nın emekli promosyonu ne kadar? Diğer bankalar emekliye taban promosyon ödemesi ne kadar verecek? SGK ile Ziraat Bankası arasında gerçekleşen zam pazarlığında son durum ne? İşte tüm bu soruların cevabı yazımızda.

Peki Garanti Bankası Emeklilere Ne kadar Promosyon Verecek? Özel Bankalar Emekliye Ne Kadar Promosyon Ödeyecek?

Garanti BBVA ne kadar promosyon ödeyecek? Halkbank, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), ING Bank, Vakıfbank Denizbank, Şekerbank, Garanti BBVA gibi banka kurumları promosyon miktarlarını açıkladı. Bunlara göre promosyon alt sınırı emekli maaşına göre 500 TL ile 750 TL arasında olacak.

İzleyin: Emeklilere 1200 TL’ye Varan Nakit Promosyon Garanti BBVA’da

Garanti BBVA ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında imzalanan protokol ile, 1-30 Eylül 2020 tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl boyunca Garanti BBVA’dan alma taahhüdü veren emekliler, ek ürün koşulu olmadan, 1.200 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.

MİDYO  Kuyumcuda dolar bozdururken dikkat! Kuyumcular dolar bozar mı?

Garanti BBVA, 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 800 lira, 1.500-2.500 lira arasında emekli maaşı alanlara 1.000 lira, 2.500 lira ve üstünde maaş alanlara ise 1.200 lira nakit promosyon ödemesi yapacak.

Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, ATM, mobil veya internet bankacılığı aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.

2017 Yılında Emekli Promosyon Ödemeleri Ne Kadardı?

Emeklilerin 2017 yılında aldıkları promosyon miktarı ne kadardı? Emekliler maaş aldıkları bankadan 2017 yılının 1 Mart tarihinde Promosyon ödemesi almaya başlamışlardı. Peki, bu ödemelerin tutarı ne kadardı?

Emeklilerin maaş aldıkları bankadan aldıkları promosyon ödemeleri;

  • Emekli maaşı 0-1000 TL arası olan vatandaşlara 300 Türk lirası,
  • Emekli maaşı 1000-2000 TL arası olan vatandaşlara 375 Türk Lirası,
  • Emekli maaşı 2000 TL ve üzeri olan emekliye ise 450 Türk Lirası olmuştu.

Emeklilere Müjde

Milyonlarca emekli SGK ile Ziraat Bankası arasında gerçekleşecek olan zam pazarlığını bekliyordu. İlk promosyonunu 2017 yılında alan emekliler tam 3 yıl sonra yeniden promosyon ödemesi almaya hak kazandılar. Peki yeni taban promosyon ücretleri ne kadar oldu?

Emeklilerin Güncel Taban Promosyonları

Yeni açıklanan verilere göre taban promosyonlarını şöyle kararlaştırdılar;

  • Emekli maaşı 0-1500 TL arası olan vatandaşlara 500 Türk Lirası,
  • Emekli maaşı 1500-2500 TL arasında olan vatandaşlara 625 Türk Lirası,
  • Emekli maaşı 2500 TL olan vatandaşlara ise 750 Türk lirası tutarında ödeme yapılması kararlaştırıldı.
MİDYO  Bitcoin nasıl alınır? Kripto paraları nasıl güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz?

Bu dönem promosyon ödemelerinde 2017 yılı promosyon ödemelerine göre yüzde 66 miktarında bir artış görülüyor.

13 milyon emekliye toplam 9 milyar Türk Lirası tutarında ödeme yapılacağı düşünülüyor.

İlgili Makaleler
ATM para kabul etmiyorsa ya da para sıkışırsa ne yapmak gerekir?

Hayatımızı kolaylaştıran birçok teknolojik alet, günümüzde teknolojik gelişmelerin ışığında yaşantımızda yer edinmiş durumda. Kullanımı epey sıklaşan ve her köşe başında OKU

Odeabank emeklilere ne kadar promosyon veriyor? Şartları nelerdir?

Bankalar, müşterilere farklı avantaj ve imkanlar sağlayarak maaşlarını taşıma konusunda rekabet ortamı oluşturuyorlar. Her banka farklı imkan ve promosyon uygulaması OKU

Vergi levhası nasıl oluşturulur? e-vergi levhası oluşturma

Vergi levhası nedir? Maliye tarafından belirlenen, vergi alacağının kanunlardaki oranlar ve matrah üzerinden hesaplanarak belirlenen temel kazanç tutarlarını ve bunlara OKU

Sermayesiz yapılabilecek en karlı iş fikirleri

Üniversite mezunu olup işsiz misiniz? Veya girişimci ruha sahip olan ancak yeterli maddi kaynaklar olmadığı için kendi işinizi kuramayanlardan iseniz OKU