A101 ayçiçek yağlarıyla ilgili internet üzerinden satışlarda yeni bir indirim kararı aldı. Vatandaşların en çok rağbet ettiği ürünlerden olan ayçiçek yağlarında kampanya yapan A101, 46 liraya sattığı ayçiçek yağını 26 liradan satma kararı aldı.

Geçen yıldan bu yana fiyatı sürekli artan ayçiçek yağlarıyla ilgili fiyat araştırması sürüyor. Vatandalar hangi markette daha fazla indirim varsa ayçiçek yağıyla ilgili o marketleri tercih ediyor. Bununla birlikte süper marketler de yağ fiyatları konusunda özellikle birbirleriyle yarışmaya başladı.

Zaman zaman büyük indirimler yapan marketler ayçiçek yağlarında yaptıkları indirimi anında tüketiciye duyuruyor.  İşte son örnek de A101’den geldi.

A101 ayçiçek yağlarında indirim yapma kararı aldı. Orkide ayçiçek yağı 1.25 litrelik fiyatını 46 liradan 26 liraya düştü. İnternet üzerinden yapılan satışlarda her 10 liralık alışverişin üstündeki satışlar için geçerli olacak bu kampanya ile ilgili A101 web sitesinden de duyuru yaptı.

 

Markette diğer yağ fiyatları ise şöyle oldu:

Yudum Ayçiçek Yağı 1,25 L 44 lira

Vera Ayçiçek Yağı 1 L 25 lira

Vera Ayçiçek Yağı 2 L 49 lira

MİDYO  Garanti Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödüyor?

Biryağ Ayçiçek Yağı 2 L 63 lira

Orkide Ayçiçek Yağı Pet 5 L 116 lira

Orkide Ayçiçek Yağı 2 L 63 lira

BİM’de ise sıvı yağ fiyatları şöyle oldu

5 lt Sole Ayçiçek Yağı 101.37 TL
• 2 lt Sole Ayçiçek Yağı 42.68 TL
• 1 lt Sole Ayçiçek Yağı 22.22 TL

İade ve Gönderim Koşulları

  • İade süresi, siparişinizdeki ürünlerin adresinize teslim edilme tarihinden itibaren 14 gündür.
  • Ürününüzü iade kodu ile göndermeniz gerekmektedir. Üyelik hesabınıza giriş yaptıktan sonra “ Hesabım>İptal/İade Talebi>Sipariş Seçimi>Aksiyon Seçimi>İade Ürün Seçimi” adımlarını izleyerek PTT Kargo ÜCRETSİZ İade Gönderi Kodunuzu alabilirsiniz.
  • İade edilecek ürün kullanılmamış, orijinal ambalajına zarar verilmemiş ve tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmemiş olmalıdır.
  • Televizyon, görüntü sistemleri, cep telefonu, tablet, notebook gibi elektronik ürünlerin kullanılması ya da ambalajının açılması durumunda ürün iadeleri servis raporu ile birlikte yapılabilmektedir.
  • Kurulumu/montajı yapılmış mobilya ürünlerinin iadesi kabul edilememektedir.
  • Garanti kapsamında arızalanan ürünlerin iadesi servis raporu/iade raporu ile birlikte yapılabilmektedir.
  • Ürünlerin kargo paketinde ya da ürünlerde hasar tespit edilmesi durumunda kargo görevlisine hasar tespit tutanağı düzenletmelisiniz. Kargo görevlisinin tutanak düzenlemediği bu ve benzeri durumlarda ürünü teslim almayarak iade edebilirsiniz.
  • Hijyenik ürünlerin (iç giyim, kişisel bakım ürünleri, sağlık ürünleri vb.) ambalajı açılmış ise iadesi kabul edilmemektedir.
  • Niteliği itibarı ile son kullanma tarihi geçecek ya da çabuk bozulabilecek ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.
  • Bayi-yetkili servis ya da Horoz Lojistik ile teslimatı yapılan ürün iade işlemleri için 0850 808 2 101 numaralı müşteri hizmetlerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
  • Üye olmadan alışveriş yaptıysanız siparişinizin iadesi için 0850 808 2 101 numaralı müşteri hizmetlerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
  • Ürün firmamıza teslim edildikten sonra incelenecek ve 7 iş günü içinde işlemleri tamamlanacaktır.
MİDYO  Ons altın nedir?
İlgili Makaleler
ATM para kabul etmiyorsa ya da para sıkışırsa ne yapmak gerekir?

Hayatımızı kolaylaştıran birçok teknolojik alet, günümüzde teknolojik gelişmelerin ışığında yaşantımızda yer edinmiş durumda. Kullanımı epey sıklaşan ve her köşe başında OKU

Odeabank emeklilere ne kadar promosyon veriyor? Şartları nelerdir?

Bankalar, müşterilere farklı avantaj ve imkanlar sağlayarak maaşlarını taşıma konusunda rekabet ortamı oluşturuyorlar. Her banka farklı imkan ve promosyon uygulaması OKU

Garanti Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödüyor?

Garanti Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödüyor? Yeni taban promosyonlar açıklandı peki Garanti Bankası'nın emekli promosyonu ne kadar? Diğer bankalar OKU

Vergi levhası nasıl oluşturulur? e-vergi levhası oluşturma

Vergi levhası nedir? Maliye tarafından belirlenen, vergi alacağının kanunlardaki oranlar ve matrah üzerinden hesaplanarak belirlenen temel kazanç tutarlarını ve bunlara OKU